THE SANDWICH HUB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Sandwich Hub. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 21:32 Voor de tweede keer hier broodjes besteld. Heel lekker en de broodjes zijn goed gevuld! Ik ga hier vaker bestellen.
17 jun 2024 om 16:26 Lekker veel saus op de broodjes jullie zijn teminste niet gierig haha was super lekker en zeker goed belegt ben zeer tevreden
15 jun 2024 om 12:20 Altijd vers en lekker, top!!
11 jun 2024 om 1:07 Het eten was hartstikke lekker en erg snel bezorgd top bedrijf!!!
11 jun 2024 om 1:06 Verslaafd aan stokbroodje sucuk! Snelle en vriendelijke bezorger en altijd lekker eten.
9 jun 2024 om 19:30 Lekker eten man, hele snelle bezorger!
8 jun 2024 om 13:33 Goed bezig
1 jun 2024 om 16:14 Heerlijke verse broodjes en een vriendelijke bezorger
29 mei 2024 om 14:51 Als ik een foto zou kunnen plaatsen zou je over je nek gaan.
26 mei 2024 om 16:00 Goeie smaak lekker goedkoop en vriendelijke bezorger
25 mei 2024 om 19:26 Meer dan een uur moeten wachten en dan de bezorger zeer onbeleef een zaak met zeer onbeschoften instelling.
25 mei 2024 om 17:14 Heerlijke broodjes vriendelijke bezorger